Külmsuitsu Eskolar Filee (võikala) Vaakumis

16.90 

Kilogrammi hind 16.90 € / kg

kg
Tootekood: KS118VP Kategooriad: ,

Mõnusalt võise maitsega valge lihaga kala. Populaarne on kasutada võikala võileibade katteks, salatites või siis sushirullides.

Koostisosad:

Eskolar (Lepidocybium flavorbrunneum, FAO 87, Traalpüünis), keedusool

 

Toitumisalane teave (100g kohta):

Energia: 827kJ/198 kcal
Rasvad: 15.5 g (s.h. küllastunud rasvhapped: 3,3g)
Süsivesikud: 0g; (sh. suhkrud 0g)
Valgud: 14.9g
Sool: 3,5g

Säilitamine:

Säilitada temp 0…+4.

 

Üle 100g süües võib põhjustada mao ärritust.

Võib sisaldada mao – ja sooletegevusele ebasoodsalt mõjuvaid ühendeid!

Retseptiidee – Külmsuitsu Võikala Pasta.

Valmistamise video leiad siit

Koostisained

 

  • 300 g külmsuitsu võikala
  • 1-2 küüslauguküünt
  • 100 g viilutatud porrut
  • 200-300 ml rõõskakoort
  • 3-4 päikesekuivatatud tomatit
  • 1-2 munakollast
  • 300 g pastat
  • 1 spl kappareid
  • Oliivõli
  • Sool
  • Pipar
  • Maitseroheline
  • Tšilli
  • Parmesan

Valmistamisõpetus

 

  1. Pane 300 g pastat keema.
  2. Tükelda 300 g külmsuitsu võikala.
  3. Haki 1-2 küüslauguküünt.
  4. Vala pannile oliivõli ja prae 100 g viilutatud porrut ning lisa hakitud küüslauk.
  5. Vala peale 200-300 ml rõõskakoort ning sega.
  6. Haki 3-4 päiksekuivatatud tomatit ja lisa need kastmesse.
  7. Maitsesta kaste soola ja pipraga.
  8. Lisa kastmesse 1-2 munakollast ja 300 g tükeldatud külmsuitsu võikala ning sega.
  9. Vala kastmesse 300 g keedetud pastat ja sega need läbi.
  10. Serveerimisel lisa 1 spl kappareid, maitserohelist, tšillit ja riivi peale parmesani.

Võimalik Kaalusamm (kg)

1.2 Kg, sisestan käsitsi