Koostisosad (neljale inimesele):
- 1-2 tšillikauna
- Sool ja pipar
- Peotäis peterselli ja koriandrit
- Praadimiseks õli ja spl võid
- 1/2 sidruni mahl
- 1-2 tl demerara suhkrut
- 2s spl palsamiäädikat
- 1 kg tiigerkreveti sabasid
- 3 küüslauguküünt
- 1-2 tl mett
- 2-3 spl oliiviõli
Valmistamisõpetus:
- Haki petersell, koriander, küüslauk ja tšillikaunad (teravuse armastajatel soovitame jätta sisse ka tšilliseemned) ning aseta keskmise suurusega kaussi.
- Lisa kaussi oliiviõli, mesi, suhkur, sool/pipar ning pigista juurde poole sidruni mahl.
- Sega koostisained kokku ning marinaad ongi valmis.
- Pane krevetisabad kaussi ning kalla marinaad neile peale. Sega kuni kõik krevetisabad on kenasti kaetud.
- Prae pannil veidikese õli ja võiga kuni krevetisabad on mõlemalt poolt ühtlaselt roosakad.
- Soovi korral puista peale veel koriandrit ja peterselli
Naudi 🙂