Tiigerkreveti sabad tšilli ja küüslauguga kommenteerimine on välja lülitatud
retseptid_tiigerkreveti_sabad

Koostisosad (neljale inimesele):

  • 1-2 tšillikauna
  • Sool ja pipar
  • Peotäis peterselli ja koriandrit
  • Praadimiseks õli ja spl võid
  • 1/2 sidruni mahl
  • 1-2 tl demerara suhkrut
  • 2s spl palsamiäädikat
  • 1 kg tiigerkreveti sabasid
  • 3 küüslauguküünt
  • 1-2 tl mett
  • 2-3 spl oliiviõli

Valmistamisõpetus:

  1. Haki petersell, koriander, küüslauk ja tšillikaunad (teravuse armastajatel soovitame jätta sisse ka tšilliseemned) ning aseta keskmise suurusega kaussi.
  2. Lisa kaussi oliiviõli, mesi, suhkur, sool/pipar ning pigista juurde poole sidruni mahl.
  3. Sega koostisained kokku ning marinaad ongi valmis.
  4. Pane krevetisabad kaussi ning kalla marinaad neile peale. Sega kuni kõik krevetisabad on kenasti kaetud.
  5. Prae pannil veidikese õli ja võiga kuni krevetisabad on mõlemalt poolt ühtlaselt roosakad.
  6. Soovi korral puista peale veel koriandrit ja peterselli

Naudi 🙂