Koostisained (neljale inimesele):
- 300 g külmsuitsu võikala
- 2 küüslauguküünt
- 100 g viilutatud porrut
- 300 ml rõõska koort
- 3-4 päikesekuivatatud tomatit
- 2 munakollast
- 300 g pastat
- 1 spl kappareid
- Oliiviõli
- Sool ja pipar
- Parmesan
- Soovi korral natuke tšillit
Valmistamisõpetus:
- Keeda pasta pakil oleva juhise järgi kuni al dente.
- Eemalda võikala nahalt ning tükelda
- Haki küüslauguküüned ning päikesekuivatatud tomatid ja viiluta porru.
- Vala pannile oliiviõli ning prae selles porru ja küüslauk.
- Vala pannile rõõsk koor ning sega. Lisa juurde päikesekuivatatud tomatid.
- Maitsesta soola ja pipraga.
- Lisa kastmesse munakollased ja võikala ning sega.
- Kalla peale keedetud pasta ning sega taaskord kõik omavahel läbi.
- Serveerimisel lisa kapparid, hakitud tšilli (soovi korral) ja riivi peale parmesaniHead isu! 🙂