Pasta külmsuitsu võikalaga kommenteerimine on välja lülitatud
võikala_retseptid

Naudi meie külmsuitsu võikala pasta retsepti, kus rõõsk koor ja päikesekuivatatud tomatid loovad maitsva aluse koos kapparite ja parmesaniga. Õpi, kuidas valmistada seda rikkalikku ja maitseküllast rooga neljale inimesele, avastades samm-sammult meie juhendi võlu!

Koostisained (neljale inimesele):

  • 300 g külmsuitsu võikala
  • 2 küüslauguküünt
  • 100 g viilutatud porrut
  • 300 ml rõõska koort
  • 3-4 päikesekuivatatud tomatit
  • 2 munakollast
  • 300 g pastat
  • 1 spl kappareid
  • Oliiviõli
  • Sool ja pipar
  • Parmesan
  • Soovi korral natuke tšillit

Valmistamisõpetus:

  1. Keeda pasta pakil oleva juhise järgi kuni al dente.
  2. Eemalda võikala nahalt ning tükelda
  3. Haki küüslauguküüned ning päikesekuivatatud tomatid ja viiluta porru.
  4. Vala pannile oliiviõli ning prae selles porru ja küüslauk.
  5. Vala pannile rõõsk koor ning sega. Lisa juurde päikesekuivatatud tomatid.
  6. Maitsesta soola ja pipraga.
  7. Lisa kastmesse munakollased ja võikala ning sega.
  8. Kalla peale keedetud pasta ning sega taaskord kõik omavahel läbi.
  9. Serveerimisel lisa kapparid, hakitud tšilli (soovi korral) ja riivi peale parmesaniHead isu! 🙂

Kui teile meeldib see retsept ja soovite näha rohkem sarnaseid maitsvaid ideid, siis külastage kindlasti meie teisi veebilehti. Leiate meid Facebookist aadressil M.V.Wool Facebook, kus jagame retsepte, näpunäiteid ja toidupilte. Samuti jälgige meid Instagramis aadressil M.V.Wool Instagram parimate toidufotode ja inspiratsiooni saamiseks. Liituge meie kogukonnaga ja olge kursis kõige uuemate uudiste ja pakkumistega!