Stiilne jaapanipärane amps: sushi munakarbis kommenteerimine on välja lülitatud
Sushi munakarbis – jaapanipärane suupiste munakarbis serveeritud sushikoostisosadega nagu kala, avokaado, toorjuust ja norileht.

Sushi munakarbis on stiilne ja kiire jaapanipärane suupiste, kus kala ja muud maitsed sobivad hästi kokku.

Lihtne viis valmistada jaapanipärast suupistet

Kui tahad midagi erilist ja lihtsat, siis sushi munakarbis on ideaalne valik. See jaapanipärane suupiste sobib suurepäraselt nii õhtuseks maiustamiseks kui ka peolauale. See retsept on hea koduseks valmistamiseks – kala, riis, avokaado ja norilehed – üllatavalt lihtsal moel, ilma rullimist vajamata.

Sushi pärineb Jaapanist ja selle ajalugu ulatub tagasi vähemalt 8. sajandisse, mil seda kasutati kala säilitamiseks. Tänapäeval on sushist saanud üks populaarsemaid ja tunnustatumaid Jaapani roogi kogu maailmas. Jaapanlaste toidukultuur väärtustab puhtaid maitseid ja esteetilist serveerimist, millele ka sushi munakarbis oma vormis truuks jääb.

Sushi munakarbis – jaapanipärane suupiste munakarbis serveeritud sushikoostisosadega nagu kala, avokaado, toorjuust ja norileht.

Koostisosad (12 tk jaoks)

Valmistamisjuhend

1. Keeda sushiriis
Valmista sushiriis vastavalt pakendil toodud juhistele. Pärast keetmist lase riisil täielikult jahtuda.

2. Kata munakarbi süvendid
Võta tavaline munakarp ja kata selle üks pool (kus on süvendid) toidukilega. See aitab hiljem pallikesi kergesti eemaldada.

3. Täida iga süvend järgmiselt:

  • Aseta põhja viil kala (soovitame MVWooli)

  • Lisa peale väike tükk avokaadot

  • Pane lusikatäis toorjuustu

  • Täida ülejäänud osa ja kata pealt sushiriisiga

  • Viimasena aseta peale väike noritükk, mis hoiab koostisosad koos

4. Keera karp kinni ja suru kokku
Tõmba toidukile tihedalt üle süvendite, nii et sisu võtaks kuju. Aseta suletud karp vähemalt 15 minutiks külmkappi tahenema.

5. Serveeri stiilselt
Võta karp külmikust, keera see ettevaatlikult serveerimisalusele, eemalda kile ning aseta pallikesed serveerimisnõule.
Lisa kõrvale natuke sojakastet ja wasabit – ja sul ongi valmis stiilne viis, kuidas serveerida kala ja teisi sushikoostisosi. Video õpetuse leiate MVWooli Instagrammist.

Miks see retsept on suurepärane?

  • Ei vaja spetsiaalset sushirullimismatti

  • Ideaalne lahendus kiireks suupisteks

  • Saab asendada kala taimse alternatiiviga

  • Lastele ja täiskasvanutele sobilik

  • Jaapani köök on imehea

Kokkuvõte

Sushi munakarbis on loov, kiire ja maitsev jaapanipärane suupiste, mis pakub uut vaatenurka sushile. See on suurepärane viis serveerida kala või muid lemmikuid koostisosi, säilitades samal ajal elegantsi ja lihtsuse. Proovi järele ja too killuke Jaapanit oma kööki!

Kui teile meeldib see retsept ja soovite näha rohkem sarnaseid maitsvaid ideid, siis külastage kindlasti meie veebilehe blogipostituste rubriiki M.V.Wool-Blog. Leiate meid Facebookist aadressil M.V.Wool Facebook, kus jagame retsepte, näpunäiteid ja toidupilte. Samuti jälgige meid Instagramis aadressil M.V.Wool Instagram parimate toidufotode ja inspiratsiooni saamiseks. Liituge meie kogukonnaga ja olge kursis kõige uuemate uudiste ja pakkumistega!

Select at least 2 products
to compare