Külmsuitsuvõikala Filee (Eskolar) Vaakumis

15.90 

15.90€/kg

Min. Tellimus: 400 g

Puhasta
Kogus
Võrdle
Tootekood: KS118VP Kategooriad: ,

Mõnusalt võise maitsega valge lihaga kala. Populaarne on kasutada võikala võileibade katteks, salatites või siis sushirullides.

Meie kala on suitsutatud pöögipuruga, mis tagab kuldse värvi ning hõrguma maitse.  Lisaks atraktiivsele välimusele tagab pöögipuru kasutamine lubatud normatiividest oluliselt madalama bensapüreenisisalduse protsendi tootes ja ühes sellega ka toote tervislikkuse.

Koostisosad:

Eskolar (Lepidocybium flavorbrunneum, FAO 87, Traalpüünis), keedusool

 

Toitumisalane teave (100g kohta):

Energia: 827kJ/198 kcal
Rasvad: 15.5 g (s.h. küllastunud rasvhapped: 3,3g)
Süsivesikud: 0g; (sh. suhkrud 0g)
Valgud: 14.9g
Sool: 3,5g

Säilitamine:

Säilitada temp 0…+4.

 

Üle 100g süües võib põhjustada mao ärritust.

 

Retseptiidee – Külmsuitsu võikala pasta.

Valmistamise video leiad siit

Koostisained

 

  • 300 g külmsuitsu võikala
  • 1-2 küüslauguküünt
  • 100 g viilutatud porrut
  • 200-300 ml rõõskakoort
  • 3-4 päikesekuivatatud tomatit
  • 1-2 munakollast
  • 300 g pastat
  • 1 spl kappareid
  • Oliivõli
  • Sool
  • Pipar
  • Maitseroheline
  • Tšilli
  • Parmesan

Valmistamisõpetus

 

  1. Pane 300 g pastat keema.
  2. Tükelda 300 g külmsuitsu võikala.
  3. Haki 1-2 küüslauguküünt.
  4. Vala pannile oliivõli ja prae 100 g viilutatud porrut ning lisa hakitud küüslauk.
  5. Vala peale 200-300 ml rõõskakoort ning sega.
  6. Haki 3-4 päiksekuivatatud tomatit ja lisa need kastmesse.
  7. Maitsesta kaste soola ja pipraga.
  8. Lisa kastmesse 1-2 munakollast ja 300 g tükeldatud külmsuitsu võikala ning sega.
  9. Vala kastmesse 300 g keedetud pastat ja sega need läbi.
  10. Serveerimisel lisa 1 spl kappareid, maitserohelist, tšillit ja riivi peale parmesani.

 

Pakend (kg)

0.4 Kg, 0.8 Kg