Naudi maitsvate tiigerkrevettide täiuslikku kooslust palsamiäädika marinaadis, kus küüslaugu, värskete ürtide ja sidrunimahla maitsekombinatsioon pakub nauditavat tasakaalu. Õpi samm-sammult, kuidas valmistada neid kuldpruuniks praetud krevette või ja oliiviõliga ning avasta retsepti täielikku võlu koos meie lihtsasti järgitava juhendiga!
Koostisosad (neljale inimesele):
- 1-2 tšillikauna
- Sool ja pipar
- Peotäis peterselli ja koriandrit
- Praadimiseks õli ja spl võid
- 1/2 sidruni mahl
- 1-2 tl demerara suhkrut
- 2s spl palsamiäädikat
- 1 kg tiigerkreveti sabasid
- 3 küüslauguküünt
- 1-2 tl mett
- 2-3 spl oliiviõli
Valmistamisõpetus:
- Haki petersell, koriander, küüslauk ja tšillikaunad (teravuse armastajatel soovitame jätta sisse ka tšilliseemned) ning aseta keskmise suurusega kaussi.
- Lisa kaussi oliiviõli, mesi, suhkur, sool/pipar ning pigista juurde poole sidruni mahl.
- Sega koostisained kokku ning marinaad ongi valmis.
- Pane krevetisabad kaussi ning kalla marinaad neile peale. Sega kuni kõik krevetisabad on kenasti kaetud.
- Prae pannil veidikese õli ja võiga kuni krevetisabad on mõlemalt poolt ühtlaselt roosakad.
- Soovi korral puista peale veel koriandrit ja peterselli
Kui teile meeldib see retsept ja soovite näha rohkem sarnaseid maitsvaid ideid, siis külastage kindlasti meie teisi veebilehti. Leiate meid Facebookist aadressil M.V.Wool Facebook, kus jagame retsepte, näpunäiteid ja toidupilte. Samuti jälgige meid Instagramis aadressil M.V.Wool Instagram parimate toidufotode ja inspiratsiooni saamiseks. Liituge meie kogukonnaga ja olge kursis kõige uuemate uudiste ja pakkumistega!