Lõhetartar greibil tilga viinaga kommenteerimine on välja lülitatud
lõhetartar

Lõetartar greibil ja tilga viinaga

Tere tulemast meie maitsva retsepti juurde, kus tutvustame teile unikaalset lõhetartar greibil ja tilga viinaga. See roog on ideaalne gurmaanidele, kes otsivad uusi ja põnevaid maitseelamusi.

Vajaminevad koostisosad:

  • ca 1kg lõhefileed
  • 2-3spl soola
  • 2spl suhkrut
  • ca 2tl pipart
  • 2-3spl viina
  • 50g hakitud värsket murulauku
  • 10 grepi
  • Retsepti leiate ka videost:

Video

Kuidas valmistada lõhetartar greibil ja tilga viinaga:

  1. Alustage lõhefilee tükeldamisest väikesteks kuubikuteks.
  2. Segage lõhefilee soola, suhkru ja pipraga.
  3. Lisage segule viin ja hakitud murulauk.
  4. Viilutage greibid ja segage need lõhefileega.
  5. Laske roal seista külmkapis vähemalt tund aega enne serveerimist.

Kui teile meeldib see retsept ja soovite näha rohkem sarnaseid maitsvaid ideid, siis külastage kindlasti meie teisi veebilehti. Leiate meid Facebookist aadressil  M.V.Wool Facebook, kus jagame retsepte, näpunäiteid ja toidupilte. Samuti jälgige meid Instagramis aadressil  M.V.Wool Instagram. Liituge meie perega, et olla kursis kõige uuemate uudiste ja pakkumistega!