Koostisained (kahele inimesele):
- 1 pakk valmis salatisegu
- Peotäis kirsstomateid
- Sool ja pipar
- 1 spl palsamiäädikat
- 4 spl oliiviõli
- 400 g kuumsuitsu heiki
- 1/2 sidruni mahl
- ca 250 g gruusia leiba
- Peotäis riivitud parmesani
Valmistamisõpetus:
- Pane salatisegu kaussi ning lisa poolitatud kirsstomatid. Maitsesta soola ja pipraga.
- Lisa 1 spl palsamiäädikat, 3 spl oliiviõli ning kuumsuitsu heigi tükid.
- Pigista peale poole sidruni mahl
- Lõika gruusia leib meelepärase suurusega tükkideks ja rösti pannil 1 spl oliiviõliga (soovi korral lisa rohkem õli).
- Lisa salatile röstitud gruusia leiva kuubikud ja riivi peale helde käega parmesani.
Head isu! 🙂