Värske Salat Kuumsuitsu Heigiga kommenteerimine on välja lülitatud
kalasalat_retseptid

Koostisained (kahele inimesele):

  • 1 pakk valmis salatisegu
  • Peotäis kirsstomateid
  • Sool ja pipar
  • 1 spl palsamiäädikat
  • 4 spl oliiviõli
  • 400 g kuumsuitsu heiki
  • 1/2 sidruni mahl
  • ca 250 g gruusia leiba
  • Peotäis riivitud parmesani

Valmistamisõpetus:

  1. Pane salatisegu kaussi ning lisa poolitatud kirsstomatid. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Lisa 1 spl palsamiäädikat, 3 spl oliiviõli ning kuumsuitsu heigi tükid.
  3. Pigista peale poole sidruni mahl
  4. Lõika gruusia leib meelepärase suurusega tükkideks ja rösti pannil 1 spl oliiviõliga (soovi korral lisa rohkem õli).
  5. Lisa salatile röstitud gruusia leiva kuubikud ja riivi peale helde käega parmesani.

Head isu! 🙂