Lõhe Wellingtoni pirukas: Meistriklassi retsept kommenteerimine on välja lülitatud
Lõhe Wellingtoni Pirukas: Meistriklassi Retsept

Avasta, kuidas lõhe Wellingtoni pirukas võib muuta sinu köögioskused tõeliseks meistriteoseks. See retsept aitab sul avaldada muljet kõigile sõpradele ja tõsta su kokakunsti uuele tasandile.

Koostisosad ja Ettevalmistus

Lõhe Wellingtoni pirukas nõuab järgmisi koostisosi:

  • 300g lõhefileed
  • 1 spl võid
  • 1 sibul, peeneks hakitud
  • 2 küüslauguküünt, peeneks hakitud
  • 100ml kuiva valget veini
  • 80g värsket spinatit
  • 2 spl riivitud parmesani juustu
  • 150g toorjuustu
  • Lehttainas
  • 1 muna, soola, pipart

Valmistamisprotsess

Alusta sibula ja küüslaugu praadimisega võis, kuni need on läbipaistvad. Lisa vein ja lase vedelikul aurustuda. Seejärel lisa pannile spinat ja lase sel kergelt küpseda. Sega juurde parmesan ja toorjuust, kuni saavutad ühtlase täidise.

Aseta lehttaignale lõhefilee, millele järgneb eelnevalt valmistatud täidis. Vormi pirukas hoolikalt, sulge taigna ääred kindlalt, tee peale ristitriibud. Pintselda munaga ja küpseta 205-kraadises ahjus 25-30 minutit.

Nautige Tulemust

Lõhe Wellingtoni pirukas on tõeline pilkupüüdja igal peolaual. Serveeri seda olulistel sündmustel või erilistel pereõhtutel. Lase end üllatada, kuidas lihtsatest koostisosadest sünnib tõeline kulinaarne meistriteos. Video juhised leiate ka meie Facebooki lehelt siin.

Lõhe Wellingtoni Pirukas: Meistriklassi Retsept

Kui teile meeldib see retsept ja soovite näha rohkem sarnaseid maitsvaid ideid, siis külastage kindlasti meie veebilehe blogipostituste rubriiki M.V.Wool-Blog. Leiate meid Facebookist aadressil M.V.Wool Facebook, kus jagame retsepte, näpunäiteid ja toidupilte. Samuti jälgige meid Instagramis aadressil M.V.Wool Instagram parimate toidufotode ja inspiratsiooni saamiseks. Liituge meie kogukonnaga ja olge kursis kõige uuemate uudiste ja pakkumistega!